عکس نوستالژی دهه 60 برنامه کودک هنرنمایی آقای خمسه در دوران جوانی
عکس های خفن خاطره انگیز دهه شصت از تلفن عمومی سکه ای مربط به سال 60
عکس نوستالژی دهه شصابرنامه کودک آقای نجار و وروجک با حال
عکس نوستالژیک دهه 60 از بازی گنبد سگا مربط به سال 1360 به بعد
تلفن های نارنجی و سبزی که دره 60 در همه خانواده هایا یرانی دیده می شد
قصه های تابه تا با شخصیت ::
زیزی گولو آسی پاسی دراز کوتاه تابهتا
قصّههای تابهتا (که عامیانه با نام شخصیت اصلی آن زیزی گولو شناخته میشود)، عنوان سریال تلویزیونی بود به کارگردانی مرضیه برومند که نخستین بار شبکه دو سیمای جمهوری اسلامی ایران در سال ۱۳۷۳ در ۳۰ قسمت، صبحهای جمعه اقدام به پخش آن کرد. مخاطب این سریال را عمدتاً رده سنی کودک و نوجوان تشکیل میداد.
خانه سبز نام مجموعه تلویزیونی مشهور دههٔ هفتاد خورشیدی بود که در سال ۱۳۷۵؛ چهارشنبهشبها از شبکهٔ ۲ صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران پخش میشد. این سریال، کار مشترک بیژن بیرنگ و مسعود رسام از تهیه کنندگان تلویزیونی ایران است و در زمان پخش خود از پربینندهترین برنامههای تلویزیونی بود، بهطوری که حتی رکورد مخاطبان اثر قبلی بیرنگ و رسام به نام همسران را نیز شکست.
داستان این مجموعه در مورد ساکنین یک خانه است که همه با هم فامیل هستند و در کنار یکدیگر ماجراهای گوناگونی را تجربه میکنند.
عکس super mario run بازی قارچ خور در ده 60 که کولاکی کرده بود واسه خودش
برای گذاشتن عکس پروفایل از عکس بالا نگذرید (-:
اینم ی سورپرایز از فیلم و کلیپ سریال طنز در ده 60
دانلود آهنگهای شاد قدیمی دهه 60
یا دستور پخت واویشکا غذای شمالی بسیار خوشمزه از بخش آشپزی
واویشکا انواع مختلقی دارد این واویشکا گوشت چرخ کرده است
مواد لازم واویشکا
گوشت چرخ کرده :¤: نیم کیلو
پیاز سرخ شده :¤: 4 قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی رنده شده یا خرد شده :¤: 750 گرم
سیب زمینی نگینی سرخ شده :¤: 4 قاشق غذاخوری
زرشک پلویی :¤: 1 قاشق غذاخوری
انار ترش :¤: یک عدد
ادویه :¤: به میزان لازم
طرز تهیه واویشکا
کمی روغن داخل ظرف میریزیم.
واویشکا با برنج مصرف میشود.
پیاز را خیلی ریز خرد نمیکنیم و زیاد هم سرخ نمیکنیم فقط در حد تفت دادن باشد.
پیاز سرخ شده را داخل روغن میریزیم و تفت میدهیم.
مقداری زردچوبه اضافه میکنیم و دوباره تفت میدهیم.
داخل این غذا رب اضافه نمیکنیم و فقط از گوجه فرنگی استفاده میکنیم.
گوشت چرخ کرده را اضافه میکنیم و با پیاز تفت میدهیم.
به این غذا واویج هم میگویند. واویج یعنی خشک چون این غذا تقریباً خشک است و نباید آبدار باشد.
گوجه فرنگی را اضافه میکنیم و تفت میدهیم.
میتوانیم گوجه فرنگی را قبل از اضافه کردن به مواد، کمی روی حرارت تفت بدهیم.
بعد از اینکه گوجه فرنگی کمی آب انداخت مقداری آب جوش اضافه میکنیم و میگذاریم این آب تبخیر شود و ادویه را هم اضافه میکنیم.
بعد از اینکه آب کمی تبخیر شد و در اواخر کار سیب زمینی و زرشک و دانه های انار را اضافه میکنیم و میگذاریم دو سه جوش بخورد و پخته شود. و آب غذا کاملاً کشیده شود.
مقداری از دانه های انار را برای تزئین نگه میداریم.
این غذا چون مقدار پیازش نسبت به خورشتهای دیگر بیشتر است پس انار و زرشک طعم آن را خیلی ترش نمیکند و پیاز طعم نسبتاً شیرینی به خورشت میدهد.
آموزش آشپزی طرز پخت واویشکا تمام شد نوش جان